Lunch vid vår uteplats på jobbet med min nya favorit, kycklingwrap, en halvtimmes promenad i det underbara vädret, avslutades med jordgubbar på kontoret, underbart!
Hittade detta receptet i tidingen Wellness
4 st tunnbröd, fullkorn
500 g marinerad tvådelad kycklingfilé
Ruccolasallad
2 st avokados
2 Salladslökar
2 tomater
5 msk matyoghurt
2 msk sweetchilisås
Gör Såhär
1.Grilla kyclingfileérna, kärna ur avokadon och skär i strimlor. Pressa över lite citron så att de inte mörknar. Skölj rucculan, tomat och lök. Strima lök och skär tomat i tunna bitar.
2. Blanda yoghurten med sweet chilisås och salt. Skär kyckligen i långa strimlor.
3. Lägg ut tunnbröden. Lägg på lassadm tomat, lök kyckling och avokado. Klicka på sweetchili yoghurten och rulla ihop.




Inga kommentarer:
Skicka en kommentar